Satiinianodisointi

Uutuustuotteemme satiinianodisointi koostuu raepuhalluksesta yhdessä anodisoinnin kanssa ja mahdollistaa alumiinin käsittelyn satiinimaisen miellyttäväksi. Tämänkaltainen helmiäishohtoinen, kestävä ja tahroja hylkivä pinta on tuttu esimerkiksi Applen kannettavista tietokoneista.

Nosta tuotteen profiilia laadukkaalla pintakäsittelyllä

Kaunis ja kestävä pintakäsittely antaa tuotteelle lisäarvoa. Satiinianodisointi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi IT- ja elektroniikkalaitteisiin sekä terveysteknologian tuotteisiin, joilta vaaditaan helppoa puhdistettavuutta, miellyttävää ulkonäköä sekä käteensopivaa käyttömukavuutta.

Näppituntumaltaan ykkösluokkainen raepuhallus

Laadukkaan satiinimainen pinta toteutetaan vaiheittain. Raepuhallus on mekaaninen esikäsittelyvaihe, jossa tuotteen pintaan saadaan aikaiseksi hienostunut tekstuuri ja kosketukselle optimaalinen kitka moukaroimalla sitä pienillä tarkkaan valituilla keraamikuulilla. Tällainen raepuhallus on optimoitu juuri alumiinin anodisointiprosessiamme varten, jolloin vältytään tyypilliseltä lasikuulapuhalluksen ja alumiinioksidipuhalluksen epätasaisuudelta ja nuhruisuudelta anodisoinnin jälkeen. Näyttävä hienovarainen puhallusjälki peittää myös koneistusjälkiä hyvin pienillä mittamuutoksilla.

Kiillotus viimeistelee pinnan yhdessä anodisoinnin kanssa

Puhalluksen jälkeen pinta kiillotetaan ja lopulta anodisoidaan. Lopputulokseen voi vaikuttaa esimerkiksi kiillotuksen määrällä tai jättämällä sen kokonaan pois: täysin matta heijastamaton pinta onnistuu siinä missä kiiltävämpikin. Käsittelyn jälkeen värjäämätön pinta on hopeisen harmaa, mutta myös eri anodisoinnin värisävyt on mahdollista toteuttaa.

 

Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuutta näytekappaleeseen.