Teknistä pintakäsittelyä monipuolisesti ja tasalaatuisesti.

Pinnoitus Helin pintaa syvemmältä

Pinnoitus Helin Oy:n toiminta-ajatuksena on joustava ja asiakaslähtöinen palvelu. Tämä toteutetaan toimittamalla asiakkaalle määriteltyjen laatuvaatimusten täyttävät tuotteet sovittuna ajankohtana.

Yrityksen juuret ulottuvat 1960-luvulle, jolloin laitos oli osa Fiskarsin Kellokosken ruukkia. Nykyisessä omistuksessaan Pinnoitus Helin Oy on ollut vuodesta 1992 lähtien. Panostamme jatkuvaan menetelmien kehittämiseen sekä etsimme uusia tapoja ratkaista asiakkaidemme tarpeita. Näin meistä on muodostunut yksi Suomen monipuolisimmista pinnoitusalan yrityksistä.

Palveluksessamme on 12 pitkäaikaista työntekijää, joilla on kaikilla yli kymmenen vuoden ammattikokemus elektrolyyttisessä pinnoituksessa. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa vaatimuksena on tarkka suhtautuminen työhön. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 1,67 miljoonaa euroon osoituksena asiakkaidemme meille osoittamasta luottamuksesta.

Pinnoitus Helin Oy suhtautuu luottavaisesti tulevaisuuteen, huomioiden globalisaation asettamat haasteet. Lisäämme ja parannamme pintakäsittelypalveluitamme, pitäytyen silti toimialan palveluiden sisällä.

Metallin pinnoitus

Metallin pinnoitus on tärkeä vaihe metallisen tuotteen saattamisessa käyttöön. Ilman metallin pinnoitusta kappaleen korroosionkesto ja ulkonäkö eivät ole tyydyttäviä moniinkaan kohteisiin. Lisäksi metallin pinnoitus on usein edullisin tapa lisätä kappaleen käyttöikää. Elektrolyyttiset pinnoitteet ovat erinomainen vaihtoehto useimpien metallikappaleiden pinnoittamiseen.

Metallin pinnoitus Pinnoitus Helin Oy:ltä

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman erityyppisiä käsittelymahdollisuuksia, joiden avulla metallin pinnoitus on mahdollista tehdä tarkkaan kappaleen käyttökohteen mukaisesti. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme metallin pinnoituksiin sivuillamme tai ota yhteyttä.