Ajankohtaista

 • Kesän aukioloajat

  Tuotantomme on suljettu viikot 29 ja 30 (18.7. – 31.7.2022)

  Muuten palvelemme normaalisti

 • Avoimia työpaikkoja

  Tuotantomme kasvamisen ja monipuolistumisen johdosta etsimme joukkoomme tuotantotyöntekijöitä/prosessinhoitajia. Työtehtäviisi kuuluu mm. metallin pintakäsittelyyn tulevien tavaroiden valmistelu, ripustus pinnoitustelineisiin / siirto pinnoitusrumpuihin, prosessivaiheiden ohjaaminen ja seuraaminen sekä tuotteiden tarkastus ja pakkaus. Odotamme hakijalta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus pintakäsittelystä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2022.

  Hakemukset ja kysymykset: juuso.huhtanen@pinnoitushelin.fi

 • Tuotantopäällikkö

  Pintakäsittelyinsinööri Juha Nummisalo on yhtiömme uusi tuotantopäällikkö. Juha tuo vuosien kokemuksella merkittävän lisän Pinnoitus Helinin teknisen osaamisen parantamiseksi.

 • Uusi pinnoituslinja rakenteilla

  Laajennamme palveluvalikoimaamme. Vuoden 2022 aikana tarjoamme myös mangaanifosfatointia ja teräksen kuumamustausta.

 • Laatu- ja ympäristösertifikaatti

  Laatujärjestelmämme on auditoitu ISO 9001 mukaisesti ja lisäksi olemme ottaneet ISO 14001 mukaisen ympäristöjärjestelmän käyttöön.

 • Uutta! Satiinipinta raepuhalluksella

  Upean satiinimaiset pinnat mahdollistava satiinianodisointi koostuu raepuhalluksesta yhdessä anodisoinnin kanssa. Satiinianodisointi soveltuu erinomaisesti tuotteisiin, joilta vaaditaan helppoa puhdistettavuutta, käyttömukavuutta ja miellyttävää ulkonäköä.

  Lue lisää ja tiedustele mahdollisuutta mallikappaleeseen