Ajankohtaista

 • Laatusertifikaatti

  Yrityksellemme on myönnetty standardin ISO 9001:2015 mukainen laatusertifikaatti

 • Lisää tuotantotiloja – parempaa palvelua

  Tilamme laajenevat vuoden 2018 aikana 800 m² verran. Uudet tilat parantavat palveluamme ja tukevat toimitusten oikea-aikaisuutta sekä tarjoavat uutta tilaa tuotannolle.

 • Uutta anodisoinnissa

  Tarjoamme PTFE-tiivistystä parantamaan kulumisominaisuuksia ja pienentämään kitkaa kova-anodisoinnissa ja perinteisessä anodisoinnissa. Valikoimissa myös fosforihappoanodisointi parempien liimausominaisuuksien saavuttamiseksi.

  Kysy myös värivalikoimastamme! Saatavilla luonnonvärin lisäksi mm. musta, sininen, punainen, vihreä, keltainen, oranssi, kultainen ja ruskea.

  Kysy lisää: Petri Helin, Toimitusjohtaja, 010 617 4101, petri.helin@pinnoitushelin.fi

 • Projektikilpailun voitto Metropolian ja Pinnoitus Helinin projektille

  Inssiforum 2015 -tapahtuman projektikilpailun voittajajoukkue Metropolia Ammattikorkeakoulusta teki projektin yrityksellemme anodisoinnin tiivistysmenetelmän kehittämisellä.

  Lisää tietoa: Metropolia.fi

 • Kultaus ja hopeointi

  2011/12 Olemme lopettaneet kultauksen ja hopeoinnin toistaiseksi. Kysy korvaavista menetelmistä tai mahdollisuuksista suurempiin eriin myynnistämme:

  Kysy lisää: myynti@pinnoitushelin.fi

 • Kuusiarvoisesta kromista luopuminen

  Kaikki tarjonnassamme olevat pintakäsittelyt ovat nyt vuodesta 2009 eteenpäin RoHS-direktiivin mukaisia. Muutos näkyy ainoastaan perinteisen keltapassivoinnin ulkonäössä, jossa värisävy on nykyisin vaalempi. Korroosio-ominaisuudet ovat sitävastoin paremmat. Käsittely tunnetaan myös nimellä paksukalvopassivointi.